Automatisch op de hoogte blijven

Als je het interessant vind wat je hier op deze blog leest, dan heb ik een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen die ik schrijf. Klik op het RSS feed logo en de RSS feed wordt aan je bladwijzer in Firefox toegevoegd. Zorg wel dat je de bladwijzerbalk in Firefox hebt aanstaan. Om deze aan te zetten ga naar Beeld –> Werkbalken –> Bladwijzerbalk. Mijn feed komt automatisch in de Bladwijzerbalk te voorschijn. Als je er op klikt krijg je laatste 25 toegevoegde artikelen te zien. De nieuwste verschijnt automatisch boven aan. Er zijn ook plugins voor Firefox die feeds laten zien. Ik beveel Feed Sidebar aan. Dit is een sidebar in Firefox, die meer laat zien dan je op de bladwijzerbalk kwijt kunt. Je kunt de bladwijzerbalk dan uitzetten.

Een andere mogelijkheid is me te volgen via Twitter of Facebook. Ik ben van plan om alle artikelen die ik hier plaats ook via Twitter en Facebook te delen. Daarnaast deel ik ook andere interessante (Nederlandstalige en Engelstalige) artikelen via Twitter.
Klik op het Twitter logo, meld je aan, voeg me toe en je wordt op de hoogte gehouden van elk artikel wat ik op de blog post.
Klik op het Facebook logo, meld je aan en Klik op de ‘Vind ik leuk’ button. Je zal nu alle nieuwe artikelen die ik schrijf automatisch in je Facebook startpagina terugvinden. Op Facebook plaats ik ook links naar andere artikelen op het internet. Deze plaats ik niet op mijn blog, omdat ze van anderen zijn.

Twitter logo Facebook logo

Vragen, opmerkingen en meningen over dit artikel kan je hier kwijt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s